Õhtulehe postitus Miidurannas keedetud mereveesupist lõi Facebooki kihama

Õhtuleht jagas Facebookis oma lugu „“Tõesti, no nii hea!“ Mereveest tehtud kalasuppi kõigile soovijatele ei jätkunudki“.

Postitus võimendab ajakirjanik Sirje Maasikmäe lugu, milles kirjeldatakse 25. augustil Miiduranna kriisikohvikus toimunud kalasupi valmistamist ja söömist.

Kasutaja Õhtuleht Facebooki postitus kogu kiirelt ohtralt kommentaare, millest toome ära iseloomulikumad.

Kasutaja Marika: Kui nt kartuleid või suppi keeta, pole soola juurde vaja. Ei jää ka mingit häirivat lisamaitset. Kohvi/tee ja magustoidu tegemiseks ei sobi, muidu väga OK.

Kasutaja Tony: Jooge jah merevett ja sööge kive peale nagu Tätte.

Kasutaja Kasutatud-Varuosad Viljandi: Artiklist ei leia infot, kuidagi kuidas neil täna kõhud töötasid?

Kasutaja Robert: Kõhud on korras. Aitäh küsimast!

Kasutaja Brita: Teine vennike siristab vette, mõni teeb junni, ja siis teised venniksed söövad sellest veest tehtud solki? Vabandust, aga kõlab ikka hästi kõhuviiruse kanti see asi ju.

Kasutaja Ivar: Mis seal hullu saab olla, läbi keedetud vesi ju!

Kasutaja Kasutatud-Varuosad Viljandi: Koolis õpetati, et merevee joomine tekitab organismis vee puudust …

Kasutaja Junus: Ma arvan, et pigem on probleemiks Balti mere mikrofloora. Mina selles meres ei käi ujumas.

Kasutaja Madis: No aga supile tuleb ikka soola panna…..

Tunnuspilt: freepik.com

Kui lugu meeldis, siis palun toeta sõltumatut kogukonnaportaali ning ANNETA.

Viimsi Uudised

Jaga: