Kogukondade Viimsi tegi ettepaneku lisaeelarvest raha eraldamiseks Tammneeme sadamale

TÄIENDATUD 17.09.24 kell 17:45!

Kogukondade Viimsi esindajad Ants Erm, Tanel Ojang ja Ivo Rull tegid 17. septembri volikogu istungil arutlusele tulevasse valla tänavusse kolmandasse lisaeelarvesse muudatusettepaneku.

Kogukondade Viimsi ettepanek on eraldada MTÜ-le Tammneeme Sadam 10 000 eurot sihtsuunitlusega sadama taristu arendamiseks, et see muutuks kasutatavaks väikepaatide ja kajakkide omanikele.

Muudatusettepaneku seletuskirjas tuuakse välja, et et MTÜ Tammneeme Sadam ei saanud tänavu suvel PRIA Leader meetmest toetust.  Sellele vastavalt tunnistas Viimsi vallavalitsus  oma 4. septembri  istungil lõpetatuks sadama sihtfinantseerimise lepingu.

“Tammneeme sadama taristu, millesse on aastate jooksul panustatud kohaliku kogukonna poolt märkimisväärselt aega, raha ja tööd, seisab täna kasutult ning pole ette näha, milla tekiks selle kasutamise võimalus täisfunktsionaalse paadisadamana (st kaldtee paatide veeskamiseks).

Küll aga võimaldaks 10 000 euro suurune sihtfinantseering soetada ujuvsilla. Kui muuli äärde rajatakse ujuvsild, saaks hakata olemasolevat muuli kasutama SUP laudadega ja kajakkidega merel käimiseks (nendega sõitu ei saa samuti rannaliivalt alustada),“ öeldakse seletuskirjas.

Viimsi vallavolikogu 17. septembri istungil hääletas võimuliit Kogukondade Viimsi muudatusettepaneku maha.

Poolt olid Ants Erm, Tanel Ojang, Ivo RullMeelis Saluneem ja Alar Valge.

Vastu olid Tanel Einaste, Anneli Laines-Ensling, Siim Kallas, Jaanus Koni, Jaanus Lember, Atso Matsalu, Pille Petersoo, Martin Reim, Aivar Sõerd, Raimo Tann, Antoon van Rens ja Siiri Visnapuu.

Erapooletuks jäid  Mari-Ann Kelam ja Jan Trei.

Tunnuspilt: Tammneeme sadam septembris 2024.

Vaata samal teemal:

KOMMENTAARIDETA: Tammneeme rajatav väikesadam 4. septembril 2024”

KOMMENTAARIDETA: Tammneeme laht ja sadamamuul 25. veebruaril 2024”  

Kui lugu meeldis, siis palun toeta sõltumatut kogukonnaportaali ning ANNETA.

Viimsi Uudised

Jaga: