Pealtnägijad jagavad Facebookis kolmikavariiga lõppenud kihutamisest muljeid

Facebooki grupis Viimsilased on 5. oktoobril anonüümne kasutaja jaganud Delfi eelmise päeva uudist Viimsi piiril juhtunud kolme auto kokkupõrkest.

Postituse teinud grupi liige kirjutab: „Soovin adresseerida eilset liiklusõnnetust Miiduranna Coopi juures. Seisime inimestega Viimsi Selveri ülekäigurajal, kui too naisterahvas oma autoga ringteele keeras ning oleks äärepealt meid sõnaotseses mõttes surnuks sõitnud, kiirust oli autol pea 100km/h. Ringteelt sai vaevu välja keeratud ning seejäärel hakkas kohe Merivälja poole sõitma vastasvööndis, nii et plastist postid lendasid. Oleks sel hetkel inimene ette jäänud, oleks õnnetus lõppenud surmaga. Antud artiklis väidetud, et kõik osapooled kained, kuid päris kindlalt oli tollel naisel midagi tervisega/vaimselt korrast ära. Sel korral läks veel “hästi”, et õnnetus selliselt kulmineerus. Kas keegi märkas veel või mis te antud situatsioonist arvate?”

Postitusele ol lisatud mitmeid täpsustavaid kommentaare, milles esitame allpool toimetatud kujul asjakohasemad.

Kasutaja Triin: Mõtlesin just sama kirjutada. Nägin ka seda pealt, olin Rimi juures. Auto tuli Rohuneeme teelt, sõitis teistest autodest mööda kolinal, pooleldi üle selle ohutussaarekese, mis kahe rea vahel on. Ringil jätkas samamoodi ja siis lendasid toikad. Mõtlesime, et see inimene ei saa küll kaine olla ja nüüd selline uudis.

Kasutaja Mira kasutajale Triin: Tunnistajatena võite kindlasti politseiga ühendust võtta ja nähtut kirjeldada. Eks siis juba ole näha, kas jääb endiselt kindlustusjuhtumiks või võtab politsei seda menetleda.

Kasutaja Kersti: Igal neljandal inimesel on ATH (aķtiivse tähelepanu häire).Hiljuti on kaitstud ülikoolis kraad,kus tuuakse välja seos,et selle diagnoosiga inimestel on liikluses rohkem õnnetusjuhtumeid.

Kasutaja Laura kasutajale Kersti: Palun ärge tulge seletama teemal millest te mitte midagi ei tea. Kirjeldatud liikluskäitumise ja ATH vahel ei ole seoseid. ATHga juht võib olla tähelepanematum või impulsiivsem, aga kindlasti mitte liiklushuligaan.

Tunnuspilt: kuvatõmmis Delfi veebist.

Viimsi Uudised

Jaga: