REPLIIK: milline on Kirovi Cityt arendava OÜ esindajate äriline taust?

Viimsi tulevase keskuse  mastaapse arendusprojektiga seoses olnuks ootuspärane, et rabivalgusesse astunuks mõni teada-tuntud ettevõtja või mainekate ettevõtete ja pankade konsortsium.

Kuna tegemist on vähemalt 50-miljonilise investeeringuga, siis poleks olnud üllatav, kui seda esitlenuks avalikkusele näiteks Urmas, Toomas, Endel, Aivar, Hillar või Marcel. Aga võta näpust – mägesid hakkab hoopiski liigutama HBN Staadion OÜ. Seda äriregistri andmeil Viimsis ligi kolm aastat tagasi asutatud OÜ-d esindavad Ants Juhani ja Olga Andrežanova ning tegelikuks kasusaajaks on äriregistris märgitud Kalle Schultz.

Kuna need nimed ei ütle valdavale osale viimsilastest suurt midagi, siis heitsime avalike registrite abil kiirpilgu antud ettevõtjate varasemale äritegevusele.

Ants Juhanil on seoseid kümnekonna ettevõttega, millede hulgas enamus on OÜ-d, aga on ka üks MTÜ ja üks korteriühistu. Sarnane äriskoor tuleb välja ka Olga Andrežanoval. Enamus tema OÜ-dest on registreeritud erinevatele aadressidele Narvas.

Kalle Shultzil on otsene osalus investeerimisettevõtetes GMP Grupp AS ja GMP Grupp-G OÜ. Lisaks HBN Staadion OÜ-le on tal kaudne osalus veel Tähesaju Spordikeskus OÜ-s, Narva-Jõesuu Arendus OÜ-s ning OÜ-s Green Technologies Development.

Tunnuspilt: tehisintellekti genereeritud visuaal (freepik.com).

Loe samal teemal:

JUHTKIRI: Kirovi City DP algatamise ära koputamine toob esile võimuliidu olemuse”

Detailplaneeringut pole algatatud, aga Kirovi staadionile juba tehniliselt kavandatakse kõrgeid hooneid”

Kui lugu meeldis, siis palun toeta sõltumatut kogukonnaportaali ning ANNETA.

Viimsi Uudised

Jaga: