Viimsi Uudiste viis tärni

Täna täitus Viimsi Uudiste tegevuse algusest viis aastat, mispuhul on paslik viie tänutärniga markeerida meie olulisemad tugisambad.

ESIMENE TÄRN on tänuks meie lugejatele ning audiovisuaalse sisu tarbijatele. Kummardame sügavalt kõikide nende eest, kes on senini portaalis ilmunud pea 2700 lugu tähele pannud ja neist leidnud midagi uudislikku, harivat, meelelahutuslikku või ärritavat. Tänavu oktoobri esimesel poolel oli meie portaali ööpäevane keskmine külastatavus vahemikus 6000 – 7000 korda. Tänavu augustis sündis ka uus külastatavuse rekord – üle 23 000 korra ööpäevas.

TEINE TÄRN läheb eriliste tänudega kaasautoritele, kes on saatnud meile oma kommentaare, repliike, fotosid ja videosid. Kaasautorite ring on aasta-aastalt laienenud ning välja on kujunenud kindlad püsiautorid. Oleme avatud erinevatele vaadetele ja avaldame ka materjale, mis valla infolehes pole avaldamist leidnud.

KOLMAS TÄNUTÄRN märgib ettevõtteid ja organisatsioone, kes on kasutanud Viimsi Uudiseid oma reklaamide ja sisuturundusmaterjalide avaldamise kanalina. Pakume väga head hinna-kvaliteedi suhet jõudmaks kaubanduslike teadaannetega Viimsi elanikeni.

NELJANDA TÄRNI saadame soojade tänusõnadega kõikidele, kes on teinud Viimsi Uudistele annetusi.

VIIES TÄRN läheb aga paradoksaalselt portaali vastu vaigistushagide kokku klopsijatele. Tõsi, nende soov on olnud meid marginaliseerida, hirmutada ning psüühiliselt ja rahaliselt kurnata. Aga reaalsuses on välja kukkunud hoopis vastupidi – nende tegevus on kaasa aidanud toimetuse meelekindluse tõusule. Samuti on nad andnud oma panuse uute, suurt lugejahuvi pälvinud lugude ilmumisele. Aitähh!

Viimsi Uudised on nüüd vanuses 5+ 😊

Tunnuspilt: tehisintellekti genereeritud visuaal (freepik.com).

Viimsi Uudised

Jaga: