Haabneeme rannarajooni ehitatav korterelamu kergitab küsimusi

Lõppeval nädalal kerkis viimsilaste sotsiaalmeedia grupis üles hulk küsimusi seoses Kaluri tee 23 kortermaja ehitusega.

Tegemist on detailplaneeringuga, mis kehtestati 2013. aastal toonase volikogu viimasel istungil ning mille poolt hääletasid kõik tollased vallavolikogu liikmed. Vallavanem oli siis Haldo Orvas ning abivallavanemad Margus Talsi, Jan Trei ja Endel Lepik.

Tänavu varakevadel sai 18 korteriga elamu mererannaga piirnevas lepistikus ehitusloa.

Sotsiaalmeedias teema tõstatanud Erki Tammleht viitas, et ehitusluba on väljastatud ettevõttele OÜ Lannert, mille juhatuse liige on ka ehitusloa väljastamise ajal Viimi abivallavanemana töötanud Margus Kruusmägi.

Viimsi Uudiste toimetus pöördus Margus Kruusmägi poole kahe küsimusega:

  1. Olete viimasel neljal aastal töötanud Viimsi vallavalitsuse abivallavanemana, kelle kureerida on muuhulgas olnud ka ehitustegevusega seotud küsimused. Kas Teil pole samal ajal OÜ Lannert juhatuse liikmena tegutsedes tekkinud kahtlusi, et taoline olukord võib tekitada huvide konflikti?
  2. Kes esindas OÜ Lannerit Kaluri tee 23 ehituslao taotlemise protesessis ning kes menetlesid antud taotlust Viimsi vallavalitsuses?

Margus Kruusmägi vastas: “OÜ Lannert ei ole kuidagi seotud Kaluri tee 23 projektiga, OÜ Lannert ei ole Viimsis tegutsenud viimased kümme aastat.“

Viimsi Uudised

Jaga: