Pille Petersoo põikleb vastamast oma tööpanuse kohta volikogu teise aseesimehena

14. detsembri Viimsi vallavolikogu istungil tõusetus küsimus, kui põhjendatud on volikogu teisele aseesimehele igakuiselt 639-eurose hüvitise maksmine.

Volikogu liige Annika Vaikla (Keskerakond) palus volikogu esimehel Lauri Hussaril (Eesti 200) täpsustada volikogu teise aseesimehe Pille Petersoo (Vali Viimsi/SDE) tööpanust.

Kuna Lauri Hussar jättis sellele küsimusele sisuliselt vastamata ning Pille Petersoo ei kommenteerinud volikogu istungil küsimust mitte sõnagagi, pöördus Viimsi Uudiste toimetus 18. detsembril Pille Petersoo poole kahe küsimusega:

  1. Millega olete volikogu teiste aseesimehena tänavu novembris ja detsembris tegelenud?
  2. Kas peate õiglaseks, et Viimsi vald maksab volikogu teisele aseesimehele hüvitist summas 639 eurot ja 10 senti kuus?

Toimetus palus vastuseid 22. detsembri tööpäeva lõpuks.

19. detsembril saatis Pille Petersoo toimetusele kaks kirja, milles ta sisuliste vastuse andmise asemel ründas Annika Vaiklat ning esitas nõudmisi Viimsi Uudiste toimetusele. Samas andis ta ka lubaduse „ma vastan lähipäevil“.

Tänavusel  sügisel tõdes valimisliit Vali Viimsi oma programmis muuhulgas: „Näeme, et võimulolijate isiklikud huvid on olulisemad kui avalik huvi”.

22. detsembri hilisõhtuks polnud Pille Petersoolt toimetusele vastuseid laekunud. Viimsi Uudiste toimetus avaldab Pille Petersoo vastused niipea, kui on need kätte saanud.

Tunnuspilt: kuvatõmmis valimisliidu Vali Viimsi programmist.

Loe samal teemal:

Kelamit ja Petersood on volikogu aseesimeestena tasustatud JOKK-skeemiga?”

Viimsi Uudised

Jaga: