Pranglil suverestorani pidamine on Liis Arumäe elustiiliäri

Ajakirjanik Maarja-Liisa Pintmann on avaldanud 10. augusti Delfi Ärilehes loo „Prangli Saare-Resto perenaine: restoraniäri on elustiil, mille eest maksan sageli omaenda jõuvarudega”.

Tsiteerime lugu lubatud mahus:

„Mikroettevõtja Liis Arumäe peab Prangli saarel suverestorani, mis pakub külalistele maitseelamust keset mere rütmis kulgevat saareelu. Juba 11. suve hoiab ta äril hoogu sees, trotsides majanduslikke ja asukohast tingitud väljakutseid.

/—/

Restorani ainulaadne asukoht on nii selle võlu kui ka valu. Saare eraldatus ja kaluriküla kultuur lisab sellele omapärase atmosfääri, kuid seab äritegevusele ka suuri piiranguid.

/—/

Restorani igapäevatööd mõjutab kõige rohkem ilm – eriti mereolud. „Ilmateade on väga ebausaldusväärne koostööpartner,“ nendib ta. Heade ilmadega on saar külastajaid täis, aga piisab ühest tormipäevast, et restorani keegi ei jõuaks.”

Täismahus saab Delfi Ärilehe ilmunud artiklit lugeda SIIT.

Tunnuspilt: kuvatõmmis Delfi Ärilehe veebist.

Loe samal teemal:

Abivallavanem peab selgitama Pranglil turismi piiramise põhjendatust”

Kui lugu meeldis, siis palun toeta sõltumatut kogukonnaportaali ning ANNETA.

Viimsi Uudised

Jaga: