Literaat Õhtulehes: Eesti 200 peab vabanema Reformierakonna sülekorea staatusest

Literaat ja SDE liige Mart Soidro on avaldanud 7. septembri Õhtulehes kommentaari „EESTI 200 KISUB NAERUVÄÄRSEKS I ellujäämiseks on vaja vabaneda Reformierakonna sülekoera staatusest”.

Tsiteerime kommentaari lubatud mahus:

“Eesti 200 tuumik koosneb laias laastus mitte poliitfarmis kasvanud broileritest, vaid suuremalt jaolt erinevates valdkondades nime teinud rahvasaadikutega, kel puudus poliitiline kogemus. Kristina Kallas vabandab siiamaani, et nad on uus erakond. Ikka veel?! Nende jutt pikast plaanist, personaalsest riigist ja jõhkrast kärpimisest muutub järjest naeruväärsemaks.

/—/

Vähe sellest, revisjonikomisjoni valimistel jäi Eesti 200 üks niiditõmbajatest Marek Reinaas lausa viimaseks ning aukohtu esimehe valimistel kaotas Lauri Hussar Mait Kornetile, eelmisel sajandil Harju maavanema ametit pidanud ühiskonnategelasele.

Eks aeg näitab, kas üldkogu otsus oli pelgalt fassaadivahetus või muutub midagi ka sisuliselt. Eelkõige tuleb vabaneda Reformierakonna sülekoera staatusest, milleks annab lootust värske uudis, et Eesti 200 sisuliselt vetostas Jürgen Ligi kaks nädalat tagasi välja käidud palgafondimaksu idee.”

Täismahus saab Õhtulehes ilmunud kommentaari lugeda SIIT.

Tunnuspilt: pexels.com

Loe samal teemal:

REPLIIK: Lauri Hussari poliitiline näokaotus”

Postimees: erakond Eesti 200 on surmaorus”

VIDEOREPLIIK: Lauri Hussar karjus Viimsi volikogus opositsiooni esindaja peale”

OOT-OOT-OOT! Stig Rästa peatas oma volitused Viimsi vallavolikogus”

REPLIIK: Atso Matsalu ei täida koalitsioonileppes antud lubadust”

Praktik: Viimsi Teatajas ilmunud “kogemuslugu” on tegelikult sisuturundus”

Kui lugu meeldis, siis palun toeta sõltumatut kogukonnaportaali ning ANNETA.

Viimsi Uudised

Jaga: